Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(933 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
co za
co za
żeby biednych Polaków już łapać za głupie przekroczenie dozwolonej prędkości o 40 km/t
norkisyny jedne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Lepiej socjalistow i sekciarzy/ekologow ze Stortinget "wyjac" i FrP zrobi 130 km/h na poczatek (bo na tyle Høyre sie zgadza) na 4-felt.

"Med FrP skal vi få lov til alle gleder, imens sosialisters regler er som regn fra en gjødselsspreder"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(witajslonce)
Wiking
na tej trasie dostalem 8tys kr a zlapali mnie po cywilnemu w sportowym aucie ze spojlerami w kolo.nawet sie nie spodziewalem za wyscig z nimi maly minus na kacie.no trudno zasluzylem ale za 10 km wiecej w kristiasand dostalem 1600kr i jechalem przepisowo 70 na tepomacie i mialem z gorki raptem 2-3 km ,auto samo sie rozpedzilo do 80 i z powrotem na 70-pech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Imperator1988 napisał:
A widzial ktos z was policje przy autostradzie z radarem? Nie?

No to dowiedzcie sie ze po autostradach jezdzi policja cywilna znaczy sie maja cywilne ubranie i samochod i mierza srednia predkosc pojazdow. Gdy maja ochote moga wlaczyc niebieskie swiatelka ktore maja ukryte z przodu w "grillen" i zatrzymac kogos kto przekroczyl predkosc wreczajac saftig klekkelig bot lub ewentualnie odbierajac prawko (ta przyjemnosc juz od 141 km/h na 100 km/h ograniczeniu).

Mnie tak złowili, jeden pies siedział na nasypie za barierką z suszarką ( połapałem się dopiero jak go mijałem), a dwóch czekało kilka km dalej na pierwszym zjeździe i zgarniało do zatoczki...

konkretnie pierwszy zjazd na Horten (Vestfold) jadąc od Drammen

122km/h a dozwolone było 100km/h .........4900kr.... ;(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
476 Postów
zdzi ra
(zdzira)
Wyjadacz
Przeca pozabijaja sie,te norweskie przyglupy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Dzieki tej darmowej aplikacji na Android można śledzic sytuację na drogach np; wypadki, inspekcja drogowa, patrole policji, policja neoznakowana, zwierzyna przy drodze itp.
Czym wiecej osób bedzie korzystać z VieWay, bedzie bardziej dokładna.
Bedzie działała prawie jak CB radio.

www.vieway.eu/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(PiotrKobialka)
Wiking
Jak jest wyjątkowo brzydka pogoda to nie stoja bo nie lubia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok